Bloxbjerg Design er et design- og udviklingsfirma med speciale i produktions og maskinteknik. Bag firmaet står Petter Bertram, uddannet maskinmester og gennem flere år selvstændig iværksætter og produktudvikler.

Bloxbjerg Design har hjemme ved Otterup på Fyn, hvor hele underetagen i Petter Bertrams privatbolig er indrettet som udviklingsværksted med drejebænk, fræser og andet fornødent specialværktøj.

Senest har Bloxbjerg Design fået stor succes med ringhakken, som Petter Bertram har udviklet over flere år. Ringhakken er i konstruktion og udformning så unik, at den er blevet patenteret i flere europæiske lande, og Petter Bertram har med Ringhakken taget hul på et stærkt voksende marked.

Den er ubetinget det bedste lugeredskab, som findes, og den gør bogstaveligt talt havearbejdet til en leg.                Alle fagfolk, som har haft den i hænderne, er indtil nu blevet overbeviste, og vi sender ringhakker til private kunder i hele landet dagligt, siger Petter Bertram.

 

Anbefaling; Allerede i 2008 måtte haveeksperten Søren Ryge finde de rosende ord frem, da han testede Ringhakken, og kunderne findes i dag i hele Danmark.
Salget sker via webshop på Bloxbjerg Designs hjemmeside. Ringhakken købes af f.eks. designbutikker og anlægsgartnere, og flere sjællandske kommuner er også blandt de faste kunder.

 

Førsteklasses Kvalitet; Ringhakken er et på alle måder gennemført produkt. Den superskarpe ring er fremstillet i rustfrit stål, de anvendte skruer er syrefaste og ruster derfor ikke, og skaftet er af dansk asketræ af højeste kvalitet. Selve ringholderen er lavet af glasfiberforstærket nylon og er nærmest uforgængelig.

Hele udviklingsprocessen er foregået hjemme hos Petter Bertram, mens produktionen af de enkelte dele i dag sker hos faste samarbejdspartnere i både Danmark og i udlandet.